pondělí 23. března 2020


Dobré ráno,


vzhledem k tomu, že ne všichni rodiče jsou v naší učební skupině na WhatsAppu, tak budu informace zveřejňovat  i zde, dokud se v naší skupině nesejdeme všichni.

Děkuji všem, co se zaregistrovali, urychlí nám to naši práci. Podle posledních informací ministerstva školství děti tak rychle do školy nenastoupí a je třeba pokračovat v jejich vzdělávání.. Doposud jste úkoly vypracovávali s dětmi doma, ale nemám zpětnou vazbu, jak tato činnost probíhá. Moje představa je taková, že zadám úkoly zhruba na týden ( ale nebudu Vás nějak zahlcovat :-) ) a po jejich vypracování by jste je vyfotili a já si je ve WhatsAppu zkontroluji. Někteří rodiče mě už teď posílají i videa aktivit, která s dětmi provozují ( tělocvik atd. ). Za to jim děkuji. Operativně můžeme řešit Vaše problémy, telefon máme v ruce pořád, že ano.  :-) 
Zjistili jste, že nám chybí pracovní sešit do českého jazyka, matematiky (možná), prvouky a malé sešity na matematiku a český jazyk. Mluvila jsem s paní ředitelkou a mohu vám je vydat. V úterý 24. března od 16 do 17 hodin bych vám dala tyto sešity u bočního vchodu do školy (jak se chodí na volby). Kdo by nemohl, domluvíme se na Whats Appu. 
Přeji Vám i Vašim dětem pevné zdraví i nervy, všechno zvládneme.

Žádné komentáře:

Okomentovat